SEAT Slagelse

Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra SEAT Slagelse, fra SEAT og fra verden omkring os.
a3c2d095-08ce-4b55-afbe-654ae707ccfc_636899893220132614.jpg

Byg din SEAT hjemmefra

Du kan i ro og mag få en idé om, hvordan du kan sammensætte din nye SEAT præcis som du vil.

Tryghed og styr på biløkonomien

Mens din SEAT er ung, har du mulighed for at tegne et Service og Reparationsabonnement, eller forlænge garantiperioden med 2 eller 3 år.

Træk vejret - vi sørger for frisk luft i bilen.

Mindre brug af klimaanlægget i løbet af vinteren betyder, at bakterier og dårlige lugte kan sprede sig i bilen, når vejret bliver lunere i Danmark. Allergikere er særlig udsatte.

Gør livet nemmere med SEAT CONNECT

Hold forbindelsen til din SEAT via din smartphone. Med SEAT CONNECT-app'en har du altid overblikket over din bil lige ved hånden.

Spar på de dyre dråber

Brændstofprisernes himmelflugt har fået de fleste af os til at kigge forbløffet på tankstationernes prisskilte. Her er en række tips til, hvordan du kan spare på dråberne.

Det er højsæson for stenslag

Vinter betyder ekstra udfordringer på vejene. Skulle det uheldige ske, at bilen får et stenslag, er det ikke ligegyldigt, hvor du får ruden repareret.

FAQ om SEAT eHYBRID

Mød César Méndez, head of Hybrid hos SEAT S.A, når han svarer på spørgsmål fra hele Europa den hastigt voksende teknologi i denne video.

Tilmeld dig her

Brænder du for biler, eller er du bare lidt mere nysgerrig end de fleste, er det en god idé at følge med i SEAT Danmarks nyhedsbreve.