SEAT Slagelse

Gør bilen klar til efteråret

Sommerferien er endegyldigt slut, efteråret kommet, og vejene bugner igen af myldretidstrafikanter. Se hvordan du kommer godt og sikkert igennem årstiden.

Efteråret og den koldere tid kan være hård mod din bil, og den tætte trafik kræver, at din bil er sikker for dig og dine medtrafikanter. Nedenfor har vi samlet et par gode råd til, hvordan du holder din bil i topform, og kommer trygt frem på de fugtige veje.

Hold afstand til forankørende

Når trafikken er tung og efteråret byder på fedtet føre, er det vigtigt at holde god afstand til forankørende. Tæt kørsel er årsag til mange uheld. Derfor anbefaler politiet en afstand på mindst 50 meter til forankørende ved en hastighed på 100 km/t. 

Tjek dine viskerblade

Efteråret betyder regn, vind og våde blade. Intakte viskerblade medvirker til at du kan orientere dig optimalt - også når efteråret byder på regn og rusk. Er dine viskerblade slidte, har vores tilbehørsafdeling et sæt nye på lager til omgående levering.

Bestil et serviceeftersyn

Her bliver olien – livsnerven i din bil – skiftet. Desuden bliver bremser styretøj, dæk, lygter, sprinklervæske, kølervæske, horn, parkeringsbremse og andre vitale dele grundigt kontrolleret. På den måde sikrer du, at din bil både er sikker at køre i og færdes blandt.

Bestil tid til service

Spar penge på dit næste serviceeftersyn

For at sikre at kvaliteten på vores værksted er helt i top og din SEAT værdig, foretager SEAT løbende værkstedstests i hele landet. Testen finder sted i samarbejde med Teknologisk Institut, og for at gennemføre testen, kan vi få brug for din bil og din hjælp.

2210c139-362d-42f5-a3f6-fd0db6cdbdce_638303753340436717.jpg

Står din bil og skal til serviceeftersyn lige straks, kan du tilmelde dig vores værkstedstest og få muligheden for at modtage et værdibevis på 2.500 kr. Hvis din bil bliver udvalgt, kan du bagefter bruge værdibeviset på selve serviceeftersynet. Du kan naturligvis også bruge det på SEAT-tilbehør, SEAT-merchandise, eller servicering af en af dine andre SEAT-biler.

Værdibeviset gælder 2 år og skal bruges i forretningen som har udført serviceeftersynet.

Læs mere og tilmeld dig her